Auto
18May, 20/0 comments/ 828 views

52.3% e veturave të reja janë me benzinë në 3 mujorin e parë në BE

Në tre mujorin e parë të vitit 2020, segmenti i veturave elektrike ka shënuar një rritje të konsiderueshme prej 6.8% në tregun e automjeteve nga 2.5% sa ishte në tre mujorin e parë të vitit të kaluar. Për dallim nga veturat elektrike, kërkesat për vetura me naftë dhe benzinë pësuan rënie, megjithëse veturat me benzinë akoma përbëjnë më shumë se gjys …

Read more