Kompania Valoni Petrol

Valoni Petrol përfaqëson trendin e fundit të pompave të benzinës, duke ofruar gamë të gjërë shërbimesh.

V Petrol e vendosur në kodrën e Veternikut në rrugën Prishtinë – Ferizaj ofron shërbimet më të mira me derivate cilësore, restaurant me meny të begatshme, cafe bar, market, autolarje, parking e deri tek këndi i lodrave për fëmijë. Mjafton të na vizitoni dhe të bindeni me ambientin modern të hapur 24 orë.

Partneri juaj në çdo udhëtim!

Çfarë avantazhe përfiton nga vizita juaj tek ne?

 • 01

  Kualitet i lartë

  Derivatet tona janë të kualitet më të lartë në vendin tonë
 • 02

  Të importuara direkt nga ne

  Çdo litër që gjendet në pikat tona, është i importuar direkt nga ne
 • 03

  Çmimi konkurues

  Tek V Petrol i gjeni cmimet më të volitshme, dhe ofertat më të shpeshta.
 • 04

  Shërbimi profesional

  Punëtorët tanë shquhen për profesionalizëm në vendin e punës
 • 05

  Kartelat VIP

  Në pikat tona mund të pajiseni me kartelat VIP, që ofrojnë zbritje në cdo rimbushje.
 • 06

  Larje Falas

  Tek V Petrol pasi mbushjes me derivate, mund ta lani veturën tuaj Falas.