Valoni Petrol Prishtinë

Partneri juaj në çdo udhëtim!

Çmime të VOLITSHME

Valoni Petrol përfaqëson trendin e fundit të pompave të benzinës, duke ofruar gamë të gjërë shërbimesh.

Kurse Kilometra

Derivatet tona garantojnë që vetura juaj fal kualitetit tonë superior, në fund të ditës do të bëjë më shumë kilometra.

 • Euro Benzin
  0.94
 • Benzin Plus
  0.99
 • Euro Diesel
  0.93
 • Diesel Plus
  0.98

Ndjehu komod gjatë shërbimit në pikat tona. Ne kujdesemi për sigurinë dhe rehatinë tuaj.

Në kompaninë tonë i kemi kushtuar rëndësi të vecantë klientëve tanë. Gjatë kohës sa ata janë duke mbushur derivate, mund të furnizohen me gjësende të ndryshme në lokalet tona, ose mund të pijnë kafe dhe të lënë fëmijët në këndin e tyre të lojërave.

 • Free WiFi
  Free WiFi
 • Restaurant
  Restaurant
 • Toalet
  Toalet
 • Këndi i fëmijëve
  Këndi i fëmijëve
 • Sallë e madhe me TV
  Sallë e madhe me TV
 • Market
  Market

Rreth €560 Euro

Kursime vjetore me anë të kartelës tonë

Klientët tanë besnik janë të pajisur me kartela të lojalitetit që ofrojnë zbritje në cdo mbushje me derivate.

Oktan 100

Derivati adekuat për veturën tënde Sportive

Në pikat tona për mbushje të derivateve, kemi edhe benzinën që përdoret në veturat sportive.

Klientët dhe partnerët tanë

.
.
.
.
.
.
Misioni jonë

Sjelljen e derivateve kualitative
krijimin e një ambienti komfort,
shërbime profesionale.

Lajmet dhe të rejat e fundit.